Testpagina

Testpagina

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet dolor sit amet
"

Dikke quote hier

Pieter de Jong

  1. Item 1
  2. Item 2

Titeltje 1

Tekst bla die bla

1923
Siebe Koopman, de hoefsmid

Siebe Koopman, de hoefsmid

De meeste klanten van de jonge hoefsmid Siebe Koopman uit Briltil zijn melkrijders die melk vervoeren naar de melkfabriek in Briltil. Hij kan zijn gezin ervan onderhouden maar dit verandert wanneer steeds meer melkrijders paard en wagen inruilen voor een auto.

1930
Siebe koopt een vrachtauto

Siebe koopt een vrachtauto

Dan besluit Siebe Koopman van het melkrijden zijn broodwinning te maken. Langzaam maar zeker komt er ook ander werk bij, zoals het vervoer van boter en ruwvoer voor de boeren. In 1936 koopt hij een tweede vrachtauto, die wordt bestuurd door zijn zoon Klaas.

1950
Een bredere basis

Een bredere basis

Vanaf de jaren '50 worden ook andere producten vervoerd, zoals bouwmaterialen en suikerbieten. Daarmee krijgt het bedrijf een bredere basis. Koopman introduceert in 1962 het trailerkoppelsysteem: de chauffeur levert een oplegger af en neemt vervolgens een andere mee.

1964
De start van autotransport

De start van autotransport

In 1964 worden de eerste 2 autotransporters aangeschaft. De start is moeizaam, maar wanneer het aantal personenauto's een grote vlucht neemt, weet Koopman hierop in te spelen. Eind jaren '60 neemt Koopman afscheid van het melkvervoer.

1971
Vestiging in Midden-Nederland

Vestiging in Midden-Nederland

Doordat het werkgebied voor autotransport steeds groter wordt, is er behoefte aan een tweede vestiging in Midden-Nederland. Deze wens komt uit als Koopman een autotransportbedrijf in Hoevelaken overneemt.

1983
Ook general cargo groeit

Ook general cargo groeit

Ook de general cargo-activiteiten groeien verder. Daarom bouwt Koopman in Noordhorn een nieuwe opslaghal en kantoren. In Nijkerk verrijst een gloednieuwe locatie, waar ook de autotransporters uit Hoevelaken worden ondergebracht.

1999
TransMission: fijnmazige distributie

TransMission: fijnmazige distributie

Samen met 12 andere zelfstandige transportbedrijven, verspreid over Nederland en België, vormt Koopman een fijnmazig distributienetwerk dat de hele Benelux omvat. TransMission is de naam voor deze nieuwe service.

2004
Meer dan transport

Meer dan transport

Dankzij de overname van de car terminals in Amsterdam (2004) en Born (2006) kan Koopman een integrale dienstverlening bieden. Grote aantallen voertuigen worden vervoerd, gebruiksklaar gemaakt en weer afgeleverd.

2014
Nog meer specialiteiten

Nog meer specialiteiten

Met de overnames van Möhlmann (2014), Smink (2017) en ACM Fleetforce (2019) breidt Koopman het dienstenpalet verder uit met gesloten transport, exclusief transport, fleetmanagement en een pool van chauffeurs die snel één auto kunnen brengen of ophalen.

2019
Baanbrekende IT

Baanbrekende IT

Samen met drie andere Europese bedrijven lanceert Koopman ‘Vinturas’. Het Vinturas-platform, gebouwd met blockchain-technologie, levert een bijdrage aan een efficiënte en duurzame logistieke infrastructuur binnen Europa.

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit luctus placerat ultrices aptent, torquent interdum suscipit ullamcorper convallis mollis potenti elementum dui. Diam penatibus egestas gravida nullam pharetra, libero auctor purus cursus, ornare ligula aliquet a.

  • Lorem ipsum dolor sit amet 1
  • Consectetur adipiscing elit sed facilisis lectus 2
  • Eget enim euismod iaculis 3

300+

300+ vrachtwagens

99,99%

schadevrij

40+

hoogopgeleide chauffeurs

1930

start van koopman

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit luctus placerat ultrices aptent, torquent interdum suscipit ullamcorper convallis mollis potenti elementum dui. Diam penatibus egestas gravida nullam pharetra, libero auctor purus cursus, ornare ligula aliquet a

Overstapservice
Track & trace
Blockchain technologie
Nog een item

Latest news

Lorem ipsum dolor ist amet
26 juni 2019
Koopman breidt Amsterdamse terminal uit

De Amsterdamse auto-terminal van Koopman Logistics Group is uitgebreid met 25.000 m2 opslagruimte. De opslagcapaciteit van de terminal is daardoor met 1.250 auto’s verhoogd.

Lees meer